© Kuva: Getty Images

Seuralegenda kommentoi Wayne Rooneyn asemaa Manchester Unitedissa

Manchester Unitedin pitkäaikainen ex-kapteeni Gary Neville otti kantaa joukkueen nykyisen kapteenin Wayne Rooneyn asemaan seurassa. Rooneyn peliaika on vähentynyt uuden managerin Jose Mourinhon alaisuudessa ja miestä on jo huhuiltu lähtevän Manchesterista.

Rooneyn pelipaikka on ollut myös keskustelun aiheena. Rooney on pelannut kymppipaikkaa, mutta myös alempana keskikentällä. Maajoukkueessa Rooney on myös pelannut keskikentällä. Neville uskoo, ettei Rooneyn aika ole vielä ohi.

– Tämä ei ole Rooneyn loppu. Uskon, että Rooneyn uralla on alkamassa uusi vaihe, jossa hän ei enää pelaa joka viikko. Lisäksi hänen panoksensa joukkueella tulee olemaan erilainen kuin ennen, Neville sanoi Sky Sportsille.

– Nyt hän pelaa osan peleistä, ei kaikkia. Hän on nyt siinä vaiheessa uraansa, niin tapahtuu, kun pelaaja tulee 30-vuotiaaksi. Mutta se ei ole kritiikkiä, niin vain tapahtuu, Neville jatkoi.

Rooney on onnistunut tällä kaudella kahdesti maalinteossa 15 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. 31-vuotias Rooney onnistui maalinteossa edellisessä Eurooppa-liigan ottelussa Fenerbachea vastaan, joka jäi laihaksi lohduksi, kun ManU hävisi.

– Mourinho on tiputtanut hänet pois avauksesta, ja ottanut uusia pelaajia sisään. Se on Rooney, joka voi itsensä pelata takaisin avauskokoonpanoon, Neville totesi.

Rooneyn toilailut humalassa maajoukkueen mukana nousivat keskiviikkona brittimedioissa lehtien kansiin, lue lisää aiheesta tästä.

Lähde: Goal

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!