© Kuva: Getty Images

Supertähti vihjaa ManU-siirrosta: ”Olisi mahtavaa pelata Paul Pogban kanssa!”

Ei ole mikään salaisuus, että Atletico Madridin Antoine Griezmann kiinnostaa Manchester Unitedia – kuten lähes kaikkia muitakin huippuseuroja.

Unitedilla on kuitenkin hihassaan yksi valttikortti – Griezmannin erittäin läheinen ystävä Paul Pogba.

– Kyselen aina Pogbalta Manchester Unitedin asioista. Se on valtavan hieno seura, jolla on upea infrastruktuuri. Kaikkialla pyörii huhuja, että olisin siirtymässä Manchester Unitediin tai PSG:hen, mutta juuri nyt en ole vaihtamassa seuraa, Griezman sanoo Sky Sportsille.

– Mutta olisi todella mahtavaa pelata joskus samassa seurassa Paulin kanssa. Tulevat siirtoni riippuvat ihan siitä, miltä minusta tuntuu. Ehkä myöhemmin haluan pelata muuallakin, mutta nyt viihdyn perheeni kanssa Madridissa ja haluan voittaa vielä pokaaleja tämän seuran kanssa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!