© Kuva: Getty Images

Taas uusi potilas maajoukkuetauon aikana – tällä kertaa Bayern Münchenille kova kolaus

Maajoukkuetauko on seuroille aina pelottavaa aikaa. Tällä hetkellä käynnissä oleva maajoukkuetauko on ollut monelle seuralle suorastaan kammottava (lue kommentti aiheesta). Viimeisenä potilaana Bayern Münchenissa lainalla pelaava Kingsley Coman loukkaantui Ranskan maajoukkueen harjoituksissa.

Coman on Juventuksen sopimuspelaaja, joka pelaa toista kauttaan lainalla Bayernissa. 20-vuotias Coman joutuu olemaan Bayernin virallisen tiedon mukaan kaksi kuukautta sivussa loukattuaan Ranskan harjoituksissa polven ja nilkan.

Coman on tällä kaudella pelannut kahdeksassa ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien ilman maaleja. Viime kaudella ranskalainen laitahyökkääjä pelasi 23 ottelua Bundesliigassa tehden neljä maalia.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.