© Kuva: Getty Images

Tässäkö TsSKA:n selitys – joutuiko Roman Eremenko huijauksen uhriksi yökerhossa?

Venäläislehti Interessant uutisoi ensimmäisenä jo 17. lokakuuta, että Roman Eremenko on kärähtänyt mahdollisesti kokaiinista.

Interessant tiesi jo tuolloin, että Eremenkon puolustus tulee vetoamaan versioon, jonka mukaan Eremenko olisi joutunut huijauksen uhriksi moskovalaisessa yökerhossa, jossa suomalaisen alkoholijuomaan olisi sekoitettu kiellettyä ainetta.

Eremenkon juristi Artem Patsev kertoi perjantaina, että kyse oli tahattomasta teosta. Samaa sanoi myös Moskovan TsSKA:n toimitusjohtaja Roman Babajev, että kyse oli vahingosta. Sen tarkemmin ei kumpikaan kommentoinut, miten aine oli joutunut suomalaistähden elimistöön.

Eremenko, 29, tuomittiin kahden vuoden kilpailukieltoon kokaiinin käytöstä. Uefa tiedotti asiasta perjantaina. Eremenko ja TsSKA aikovat valittaa rangaistuksesta.