© Kuva: Getty Images

Thierry Henry Zlatan Ibrahimovicista: ”Tämä on ensimmäinen kerta hänen urallaan”

Manchester Unitediin täksi kaudeksi siirtynyt Zlatan Ibrahimovic, 35, aloitti Valioliigassa vauhdikkaasti, mutta vaikeudet alkoivat samaan aikaan kuin koko joukkueella. Entinen Arsenal-tähti Thierry Henry uskoo, että Ibrahimovic pääsee yli vaikeuksistaan.

Ibrahimovic on pelannut jo kuusi peliä Valioliigassa ilman maalia. Viimeinen onnistuminen on yli kuukauden takaa syyskuun loppupuolelta Eurooppa-liigan ottelussa Zorja Luhanskia vastaan. Ei ihme, että ruotsalainen on saanut myös kritiikkiä viime aikoina.

–  Kaikki kysymykset ovat olleet Jose Mourinhosta ja Wayne Rooneysta, mutta nyt kysymykset ovat Zlatanista. Tämä on ensimmäinen kerta hänen urallaan, kun hän on tällaisessa tilanteessa, Henry totesi Sky Sportsille.

Ibrahimovicia on kritisoitu, ja jopa sanottu, että hän ei ole tarpeeksi hyvä pelaaja Valioliigaan, vaikka maaleja tulikin liukuhihnalta Ranskan liigassa viime kausina. Viime aikoina Ibrahimovicin harteille on kasvanut jo melkoinen gorilla, sillä ruotsalaistähti ei ole osunut avopaikoistakaan maalipuiden väliin.

– Hän yleensä laittaa noista paikoista sisään, eikä tuollaista tapahdu hänelle usein. Hänen täytyy vain käsitellä asia. Tiedän, että hänestä on siihen, mutta sen pitäisi tapahtua mahdollisimman nopeasti.

– Joskus se on ihan okei, jos ei onnistu maalinteossa, mutta joukkue voittaa. Hänellä on kuitenkin ollut loistavia tekopaikkoja tärkeissä otteluissa. Hänen täytyy löytää taas maalijyvä, koska ManU tarvitsee sitä, Henry jatkoi.

Henryn mukaan maalittomuus vaikuttaa myös mediassa hyvin itsetietoisena esiintyvään Ibrahimoviciin.

– Kyllä se vaikuttaa, hän on ihminen, mutta hänellä on oikeat työkalut parantaakseen, Henry sanoi.

Lähde: Goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!