© Kuva: Getty Images

Tottenham ja West Ham Juventus-hyökkääjän perässä – siirto jo tammikuussa?

Juventuksessa vähemmälle peliajalle jäänyt Mario Mandzukic herättää kiinnostusta Valioliigassa. Ainakin Tottenham ja West Ham ovat kiinnostuneita hankkimaan koratialaishyökkääjän Englantiin.

Juventuksella on kova kilpailutilanne hyökkäyksessä, sillä vaihtoehtoina hyökkäykseen Mandzukicin lisäksi ovat Gonzalo Higuain sekä Paulo Dybala. Viimeisessä neljässä ottelussa Mandzukic on kuitenkin pelannut täydet minuutit ja osunut maalipuiden väliin kahdesti.

Calciomercaton mukaan Tottenham ja West Ham haluavat Mandzukicin tammikuun siirtoikkunan avauduttua. 30-vuotiaan hyökkääjän markkina-arvo on tällä hetkellä Transfermarktin mukaan noin 18 miljoonaa euroa. Juventus hankki kroatialaisen viime vuonna 19 miljoonalla eurolla.

Lehtitietojen mukaan myös ranskalainen PSG on kiinnostunut Mandzukicista, joka osui viime kaudella Serie A:ssa kymmenen kertaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!