© Kuva: Getty Images

Tottenham romahti Mestarien liigassa: ”Me olimme todella surkeita!”

Tottenham pettyi pahasti Mestarien liigan ottelussa keskiviikkona Bayer Leverkusenia vastaan. Vieraat veivät tärkeät kolme pistettä 1-0-voitolla Wembleyllä 85 512 katsojan edessä.

Tottenhamin peli on umpijumissa. Hyvän alkuakuden jälkeen nyt on takana jo kuusi ottelua ilman voittoa. Eikä epäilystäkään, mistä eniten kiikastaa: Spurs on tehnyt näissä otteluissa kolme maalia. Ennen voitotonta putkea joukkue voitti seitsemästä edellisestä pelistä kuusi maalierolla 16-3. Hanat ovat tyrehtyneet täydellisesti.

Lohkoa johtaa Monaco kahdeksalla pisteellä, Leverkusenilla on kuusi ja Tottenhamilla ainoastaan neljä pistettä. Jäljellä on ottelut Monacoa vastaan vieraissa ja Moskovan CSKA:ta vastaan kotona – ne on voitettava.

– Olen todella pettynyt. Olimme surkeita ja tulos oli yhtä huono. Mitään selityksiä ei ole. Kyse ei ole kentästä tai siitä, että pelasimme Wembleyllä. Olimme vain yksinkertaisesti surkeita, tilitti manageri Mauricio Pochettino Tottenhamin nettisivuilla.

– Kotipeleissä sekä Monacoa vastaan että nyt meiltä on puuttunut energiaa ja aggressiivisuutta maalin edessä. Mestarien liigassa sellaiseen ei ole varaa. Meidän on nyt keksittävä ratkaisut ja nostettava tasoamme rajusti, manageri pohti.

Sunnuntaina Tottenham kohtaa Valioliigan kärkiottelussa huippuvireisen Arsenalin vieraskentällä. Ottelusta on luvassa perinteisten verivihollisten tulikivenkatkuinen vääntö.

– On hienoa, että kohtaamme heti perään Arsenalin. Voimme näyttää, kuinka hyvä joukkue oikeasti olemme, Pochettino sanoi.

Leverkusenin ainoan osuman sekä kaikki muut keskiviikon Mestarien liiga -kierroksen maalit näet täältä.