© Kuva: Getty Images

Valioliigan superkärki tyrmää siirtohuhut: ”Haluan pysyä täällä vuosia”

Harry Kane teki helmikuussa 5,5 vuoden sopimuksen Tottenhamin kanssa. Sen jälkeen hänen arvonsa on noussut loistavien esitysten vuoksi ja miestä on huhuttu jo suurempiin seuroihin.
Etenkin Manchester Cityn ja Manchester Unitedin on kerrottu haluavan hänet.

Kane sanoo kuitenkin, että uudet sopimusneuvottelut ovat hyvällä mallilla ja hän todellakin haluaa pysyä Tottenhamissa.

Kanen viikkopalkka on 78 000 euroa viikossa, mutta hän haluaa lehtitietojen mukaan uuteen sopimukseen 130 000 punnan viikkopalkan. Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on kuitenkin tarkan punnan mies, eikä hän haluaisi maksaa pelaajilleen kuusinumeroisia viikkopalkkoja.

Lauantaina Kane osoitti jälleen arvonsa nostamalla Tottenhamin viime hetken maaleillaan 3-2-voittoon West Hamista.

– Olen tyytyväinen täällä. Kaikenlaisia spekulaatioita on ilmassa, mutta voin vakuuttaa, että haluan pysyä täällä. Ei ole mitään hienompaa kuin pelata White Hart Lanella ja ratkaista Lontoon paikallispeli, Kane sanoi ESPN:n mukaan West Ham -voiton jälkeen.

– Joten kyllä, haluan pysyä täällä vielä pitkään. Neuvottelemme parhaillaan ja uskon, että saamme kaikkia tyydyttävän sopimuksen aikaiseksi. En mene paniikkiin, enkä aio vaati mahdottomia, kuten olen itsekin lehdistä saanut lukea. Olen varma, että sopimus syntyy, Kane sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!