© Kuva: Getty Images

Video: Yhteensä 72 miljoonan euron pelimiehet Chelsean reservijoukkueen ottelussa

Chelsean reservijoukkue, eli alle 23-vuotiaiden joukkue voitti maanantaina Southamptonin reservit 3-2. Chelsea peluutti ottelussa todella nimekkäitä pelimiehiä.

Cesc Fabregas, 29, ja Michy Batshuayi, 23, olivat Chelsean reservijoukkueen pelissä. Batshuayin ja Fabregasin peliaika on jäänyt kortille edustusjoukkueen puolella, joten Chelsea-manageri Antonio Conte halusi saada tähtipelaajilleen peliaikaa reservien puolella.

Fabregas ja Batshuayi ovat todella arvokkaita pelaajia nuorille pelaajille tarkoitettuun reserviliigaan. Chelsea maksoi Fabregasista 33 miljoonaa euroa FC Barcelonalla vuonna 2014, kun taas Batshuayi maksoi Chelsealle viime kesänä 39 miljoonaa euroa.

Fabregas on ollut siirtohuhujen kohteena, ja voi hyvinkin olla, että espanjalainen siirtyy Lontoosta pois ensi tammikuussa, kun siirtoikkuna aukeaa.

Batshuayi teki kaksi maalia reservijoukkueen ottelussa, joista toisen Fabregas syötti. Alla olevalta videolta voit katsoa Batshuayin maalin. Tuuletuksesta päätellen maalien tekeminen olisi huomattavasti mukavampaa edustusjoukkueen puolella.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!