© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösen parhaaksi palkittu veskari letkautti: ”Huipulla 49-vuotiaaksi, no ehkä 46-vuotiaaksi asti”

Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi valittu Oskari Forsman oli otettu palkituksi tulemisesta. Jo uransa lähes lopettanut veskari kiitti TPS:ää kriittisistä vuosistaan uransa kannalta.

Forsman siirtyy ensi kaudeksi PS Kemiin Veikkausliigaan pelattuaan kaksi kautta Turun Palloseurassa. Porilaislähtöinen maalivahti kiittelikin entistä seuraansa vuolaasti.

– Sen jälkeen, kun TPS tarjosi mahdollisuuden jatkaa pelaamista, en ole enää jännittänyt otteluita. Sitten vielä, kun on hyvin otettu vastaan tällainen porilainen maalivahtiluonne, niin on ollut helppo onnistua, Forsman sanoi Huuhkaja-tv:lle.

– Olen ikuisesti kiitollinen TPS:lle siitä, että he tarjosivat minulle vielä mahdollisuuden, Forsman jatkoi.

Ensi kaudeksi Forsmanin tie vie kuitenkin Kemiin ja edessä on Veikkausliigan tuomat haasteet. 28-vuotias Forsman haluaa nousta huipputasolle myös pääsarjatasolla, ja heitti melkoisen lupauksen tulevista pelivuosistaan.

– Siellä on iso rooli tarjolla, jos vain pystyn sen ottamaan. Tavoitteena on kuitenkin nousta vielä suuremmille kentille.

– Nälkää riittää todella paljon henkilökohtaisella puolella. Haluan torjua huipulla vielä 49-vuotiaana… No ei nyt sentään, 46-vuotiaaksi asti on ehkä realistinen, porilainen maalivahti letkautti.