© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic kehui Manchesteria ja myönsi kummallisen faktan Pariisista

Manchester Unitedille kaksi osumaa viime viikonlopun Valioliiga-kierroksella tehnyt Zlatan Ibrahimovic on asunut useissa Euroopan suurkaupungeissa. Täksi kaudeksi Manchesteriin siirtynyt Ibrahimovic on tykännyt nykyisestä kotikaupungistaan.

Ibrahimovicin maalihanat olivat tukossa, sillä ruotsalainen ei ollut osunut ennen viime viikonloppua kuuteen Valioliiga-otteluun. Viime sunnuntaina Ibrahimovic karisti apinan selästään johdattamalla ManU:n tärkeään 3-1-voittoon Swanseasta.

Ibrahimovic on viihtynyt uudessa kotikaupungissaan. Toisin kuin managerinsa Jose Mourinho, lue lisää aiheesta tästä.

– Kuulin paljon sellaista, että kaupunki on sitä sun tätä ja sää on sitä sun tätä, mutta tähän astia kaikki on mennyt hyvin. Tämä on paras kaupunki tähän mennessä, Ibrahimovic kehui Inside Unitedille.

Kehu on melkoinen Manchesterille, sillä ruotsalaistähti on asunut muun muassa Barcelonassa, Pariisissa ja Milanossa. Syy löytyy siitä, että Ibrahimovic on itse lähtöisin vaatimattomista oloista Malmön Råsengordista.

– Tulen Ruotsista. Minulla ei ole suuria odotuksia jalkapallon ulkopuoliselle asioille. Olen yksinkertainen perheihminen. He (perhe) tulevat minulle aina ensimmäisenä, muu on epäolennaista, Ibrahimovic totesi.

Ibrahimovic paljasti melkoisen faktan ajastaan Pariisissa. Ruotsalaishyökkääjä pelasi Paris Saint-Germainissa neljä kautta ennen siirtymistään Manchesteriin.

– Kun asuin Pariisissa neljä vuotta, en kertaakaan käynyt Eiffel-tornissa. Halusin, että he olisivat vaihtaneet sen tilalle minun patsaan, mutta he eivät tehneet sitä. Ehkä jos he tekevät sen nyt, käyn visiitillä, Ibrahimovic vitsaili tuttuun tapaansa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!