© Kuva: Getty Images

Zlatan vaatii: ”Lisää kunnioitusta tälle miehelle!”

Manchester Unitedin Zlatan Ibrahimovic on sitä mieltä, että Wayne Rooneya pitäisi kohdella paljon kunnioittavammin.

31-vuotias Rooney on saanut paljon kuraa niskaansa kauden aikana. Hän on myös juuttunut Valioliigassa Unitedin penkille. Torstaina UEL-ottelussa Feyenoordia vastaan hän pelasi kuitenkin loistavan ottelun.

– Ensinnäkin hän on persoonana aivan fantastinen. On hienoa, että olen saanut tilaisuuden tutustua häneen. Ja sanat eivät riitä kuvailemaan häntä pelaajana. Wayne on täydellinen pelaaja, kaikki tietävät, mitä hän on tehnyt ja saavuttanut, Zlatan sanoo Goalille.

– Tietysti ihmisiä kiinnostaa tuollainen henkilö. En edes tiedä, mitä siellä maaottelureissulla viikko sitten tapahtui. En ole edes kysynyt, koska minulle se ei ole lainkaan tärkeää. Mutta siitä olen täysin varma, ettei media todellakaan tiedä kaikkea, mitä siellä tapahtui.

– Mielestäni Waynea pitäisi arvostaa paljon enemmän pelitaitojensa vuoksi. En tunne monta brittipelaajaa, jolla olisi ollut yhtä huikea ura. Minusta on surullista, ettei hän saa enemmän arvostusta. Kaikista pikkuasioistakin tehdään isoja asioita. Toisaalta olen tottunut samanlaiseen Ruotsissa, joten tiedän, miltä se tuntuu, Zlatan sanoo.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!