Vaikka Jose Mourinhon alku Manchester Unitedissa on ollut hankala, entisen United-legendan Gary Nevillen mukaan ManU on nyt parempi kuin Louis van Gaalin aikakaudella.

Siitäkin huolimatta, että viime kaudella tässä samassa vaiheessa Unitedilla oli van Gaalin johdolla viisi pistettä enemmän kuin nyt.

– Mourinhoa on kritisoitu aika tavalla viime viikkojen aikana. Ja on ihan totta, että valmentaja näyttää hiukan hölmöltä, kun hän sanoo, että joukkue pelaa koko ajan hyvin ja tulosta alkaa pian tulla, mutta sitä ei tulekaan, Neville sanoo Sky Sportsin podcastissaan.

– Tässä joukkueessa on kuitenkin parempi balanssi kuin van Gaalin joukkueessa. Vaikka alakerran nelikko ei näytä paperilla vahvalta, se on pelannut viime aikoina erittäin hyvin. Erityisesti Phil Jones ja Marcos Rojo ovat olleet erinomaisia.

– Kuten olen aiemminkin sanonut, pidän tästä joukkueesta paljon enemmän kuin viimevuotisesta, vaikka pisteitä onkin nyt vähemmän. Pidän siitä, että he pelaavat nyt paljon enemmän eteenpäin. Pidän Henrikh Mkhitaryanista, ja myös Anthony Martial on nostanut hienosti tasoaan viime aikoina.

– Nyt heidän on otettava boosti Tottenham-voitosta ja voitettava peli pelin perään, Neville sanoo.