Chelsea-manageri Antonio Conte ei halua uskoa todeksi, että kiinalaisseura olisi tarjonnut Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldosta 300 miljoonaa euroa. Conten mukaan kiinalaisten tarjoamat rahasummat ovat karanneet käsistä.

Ronaldon agentti Jorge Mendes kertoi, että eräs kiinalaisseura olisi tarjonnut Ronaldolle 110 miljoonan euron vuosipalkkaa.

– Minusta se on uskomaton juttu. Puhumme suuresta, todella suuresta määrästä rahaa. En halua luottaa tähän. En halua uskoa sitä todeksi, koska kyseessä on niin suuri määrä rahaa, mikä ei ole oikein, Conte sanoi lehdistötilaisuudessa.

Chelsea-taituri Oscar siirtyy heti tammikuun siirtoikkunan avauduttua Kiinaan Shanghai SIPG:n riveihin 60 miljoonalla eurolla. Lisäksi hiljattain uutisoitiin, että Carlos Tevez siirtyy Kiinaan ja hänestä tulee siirron myötä parhaiten palkattu jalkapalloilija maailmassa tietyin ehdoin.

– Luin Tevezin sopimuksesta. Mielestäni puhumme suuresta määrästä rahaa. Tuollainen tarjous on uskomaton, ja pelaajan on hyvin vaikea kieltäytyä siitä.

– Mutta jos olen täysin rehellinen, mielestäni se ei ole oikein. Se ei ole oikein, koska rahaa täytyy kunnioittaa ja sitten on tuollaisia tarjouksia… En hyväksy tätä tilannetta, Conte totesi.

Lähde: Goal