Kanavajätti Viasat tarjoaa iloisia uutisia katsojilleen. Lauantaista keskiviikkoon Viasatilla on suora yhteys kaikkiaan 21 huippupeliin. Viikonlopun ehdottomat kohokohdat ovat Manchester Cityn ja Chelsean välinen valioliigakohtaaminen, Espanjan pääsarjan El Clasico eli Barcelona-Real Madrid ja Rooman derby AS Roma-Lazio.

Manchester City – Chelsea
la 3.12. klo 14.25 Viasat Jalkapallo & Viaplay (studio klo 14.00)

Tiedossa on ehdoton kärkikamppailu, sillä kyseessä on kahden kuumimman mestarisuosikin kohtaaminen ja kauden tähän mennessä mielenkiintoisin ottelu. Chelsea johtaa sarjaa, Manchester Cityn ollessa kolmantena. Mielenkiintoa lisää Valioliigan tulokasvalmentajien Pep Guardiolan ja Antonio Conten taktinen shakkipeli. Kamppailussa kohtaavat myös Valioliigan kaksi parasta maalintekijää Chelsean Diego Costa ja Cityn Sergio Agüero.

– Molemmat valmentajat ovat todistaneet pystyvänsä tekemään tulosta heti uusissa joukkueissa ja uudessa sarjassa. Lauantain taktinen taisto näiden mestarivalmentajien välillä on pakko nähdä, sanoo Viasatin Valioliigastudion isäntä Ville Klinga.
El Clasico: Barcelona – Real Madrid
la 3.12. klo 17.10 Viasat Jalkapallo & Viaplay (studio 16.30)

Koko jalkapallomaailma pysähtyy näiden kahden legendaarisen joukkueen kohdatessa. El Clasico on kenties maailman seuratuin yksittäinen seurajoukkueiden välinen ottelu. Ottelun kiinnostavuutta kuvaa hyvin se, että lauantain peli näytetään samanaikaisesti 170 maassa ja kohtaamiselle povataan jopa 650 miljoonaa silmäparia.

FC Barcelonan ja Real Madridin kohtaamiset ovat tarunhohtoisia, joissa sekoittuu ihanasti politiikka, intohimo ja maailman parhaat pelaajat, kuten Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo. Peli pelataan Barcelonan kotikentällä Camp Noulla, ja panokset ovat kovat, sillä Barcan häviö kasvattaisi Realin kärkisijaa kuudesta pisteestä yhdeksään.

Studioisäntänä lauantaina toimii Ville Klinga ja asiantuntijoina vierailevat Simo Valakari ja Sebastian Sorsa.
SS Lazio – AS Roma
su 4.12. klo 15.55 Viasat Urheilu & Viaplay

Lisää tarunhohtoista jalkapalloilottelua tarjoaa Rooman paikallinen, Derby della capitale, eli ikuisen kaupungin paikallisottelu.

– Jos Euroopassa on kaksi derbyä, jotka ovat jokaisen futisromantikon listalla, niin ne ovat El Clásico ja Rooman paikallispeli. Molemmat ottelut on mahdollista katsoa tulevana viikonloppuna Viasatilla ja Viaplayssa, maalailee Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo. Lazion ja Roman välisen ottelun selostaa Ville Kuusinen.
Lauantai 3.12.:

klo 14.00 studio, Viasat Jalkapallo & Viaplay

klo 14.30 Man City – Chelsea, Viasat Jalkapallo & Viaplay (Ville Kuusinen)

klo 16.30 El Clásico studio, Viasat Jalkapallo & Viaplay

klo 17.15 Barcelona – Real Madrid, Viasat Jalkapallo & Viaplay (Tuomas Virkkunen)

klo 17.00 Tottenham – Swansea, Viasat Urheilu & Viaplay
Sunnuntai 4.12.:

klo 15.55. SS Lazio – AS Roma, Viasat Urheilu & Viaplay (Ville Kuusinen)

Katso kaikki viikonlopun live-ottelut täältä.

Lähde: Viasatin tiedote.