Samir Nasri on viihtynyt Sevillassa. Ranskalainen keskikenttäpelaaja siirtyi lainasopimuksella Sevillaan täksi kaudeksi Manchester Citystä, ja Nasrin omien sanojensa mukaan Sevilla on täydellinen seura hänelle.

Nasri on onnistunut kolmesti maalinteossa kaikissa kilpailuissa. 29-vuotias Ranskan entinen maajoukkuemies halusi vaihtelua ja vaikka City-luotsi Pep Guardiola olisi halunnut pitää Nasrin Manchesterissa, ranskalainen päätti lähteä Sevillaan.

– Minulla oli hyvä harjoittelukausi, mutta tarvitsin vaihtelua. Guardiola halusi minun jäävän Cityyn, Nasri kertoi Sevillan virallisessa lehdessä.

Nasri lähti hakemaan uutta nousua maailman huipulle Sevillasta vaikean viime kauden jälkeen. Nasri pelasi viime kaudella Cityssä vain 12 ottelua Valioliigassa.

– Viime kaudella minulla oli paljon loukkaantumisia ja halusin aloittaa jotain uutta. Otin yhteyttä muihin seuroihin, mutta heti kun kuulin Sevillasta, tiesin, että minun pitää tulla tänne.

– Jos tiedät jotain jalkapallosta, niin tiedät, että Sevilla on palauttanut monia pelaajia takaisin huipulle, Nasri jatkoi.

Nasri kysyi Cityssä joukkuetovereiltaan ja Guardiolalta paljon Sevillasta, ja sai kuulla vain positiivista.

– Kysyin Jesus Navasilta, David Silvalta ja Nolitolta seurasta ja kaupungista. Kaikki kuulosti hyvältä. Hyvää ruokaa ja todella kivoja tyttöjä… Puhuin myös Guardiolan kanssa ja hän sanoi, että täällä on hyvä valmentaja (tarkoitti Sevillan apuvalmentajana työskentelevää Juanma Lilloa). Siinä oli kaikki, mitä halusin tietää. Tämä oli täydellinen paikka minulle, Nasri kehui.