Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho ei aio yrittää estää pelajiaan lähtemästä tammikuussa. Everton on keskustellut kahden ManU-pelaajaan hankkimisesta Daily Mailin mukaan.

Everton neuvottelee Morgan Schneiderlinin ostamisesta 24 miljoonalla punnalla (noin 28,7 miljoonalla eurolla). Lisäksi Everton haluaisi tuoda Memphis Depayn lainasopimuksella Goodison Parkille.

– Olen aina valmis kuuntelemaan tarjouksia pelaajistani. Jos tarjous on kunnossa, en koskaan estä pelaajia lähtemästä, vaikka he lähtisivät kilpailijaan, Mourinho sanoi brittilehden mukaan.

Everton on pisteen perässä ManU:a sarjataulukossa, mutta Unitedilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Schneiderlin, 27, on vanha tuttu Everton-manageri Ronald Koemanille Southampton-ajoilta. Ranskalaiskeskikenttäpelaaja ei ole vakuuttanut Mourinhoa ManU:ssa, ja otteluja on kertynyt Valioliigassa vain kolme tällä kaudella.

Myös Depayn aika Mourinhon alaisuudessa on ollut alakuloinen. 22-vuotias hollantilainen ei ole vielä ollut kertaakaan avauskokoonpanossa tällä kaudella Valioliigassa. Koeman tarjoaa molemmilla uutta mahdollisuutta Evertonissa.