Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa vasta kuudes. Kärkeen on jo 11 pistettä eroa. Täksi kaudeksi ManU:n peräsimeen tullut Jose Mourinho sanoi, että tämän kauden mestaruustaisto saattaa olla taputeltu ”Punaisten Paholaisten” osalta.

Louis van Gaal manageroi ManU:a viime kaudella. Mourinho haluaa tehdä asiat täysin eri tavalla nyt kuin van Gaalin aikaan tehtiin. Se voi vaatia tämän kauden, että Mourinhon ajatukset saadaan ajettua sisään.

– Joskus, kun manageri ottaa uuden seuran, lähestymistapa ei välttämättä ole kovin erilainen. Se voi vaatia vain pienen kosketuksen, jotta joukkueesta saadaan irti paljon enemmän. Me yritämme tehdä jotain aivan erilaista.

– Voisimme saada ehkä parempia tuloksia, jos emme yrittäisi mennä täysin päinvastaiseen suuntaan. Enkä puhu nyt taktisista asioista. Puhun siitä tavasta, miten haluamme pelata jalkapalloa, ja sen muuttaminen on kaikkein vaikeinta, Mourinho jatkoi.

Mourinhon mukaan piste-ero kärkeen alkaa olla jo niin suuri, että sen kiinniottaminen voi olla mahdotonta.

– Jalkapallossa ei koskaan tiedä, mutta ero kärkeen saattaa olla jo liian suuri. Meidän tavoite on olla mestareita, mutta se ei ehkä tapahdu tällä kaudella, Mourinho myönsi.

Lähde: Goal