Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho avasi syitä siihen, miksi viime kaudella säväyttänyt Memphis Depay on saanut katsella viime aikoina otteluita katsomon puolelta.

Depay on ollut vahvasti siirtohuhujen kohteena pitkään. Peliaikaa ei ole tullut säännöllisesti ManU-miehistössä oikeastaan missään vaiheessa kautta. Marraskuusta lähtien Depay on istunut katsomon puolella.

– Täytyy sanoa, että päätökseni koskien Memphisia, ovat perustuneet siihen tuntumaan ja tietoon, että hän haluaa lähteä tammikuussa ja siihen, että olisimme saamassa kunnon tarjouksen hänestä, jonka myös hyväksyisimme. Se toki vaikuttaa minuun, Mourinho kertoi avoimesti lehdistötilaisuudessa.

22-vuotias hollantilaishyökkääjä etsii kuumeisesti seuraa, josta aloittaa puhtaalta pöydältä. Yksi varteenotettava vaihtoehto on Everton. ManU maksoi puolitoistavuotta sitten Depaysta 25 miljoonaa euroa PSV:lle, mutta nyt häntä kaupitellaan jo 12 miljoonalla eurolla. Hinta-alennus on nostanut myös Serie A -seura Lazion mukaan tarjouskilpaan.

Mourinho haluaa mielummin antaa peliaikaa sellaisille pelaajille, jotka varmasti jäävät Manchesteriin.

– Jos tiedän, tai jos minulla on sellainen tunne, että pelaaja on lähdössä, silloin haluan antaa mahdollisuuden ja kehittää muita pelaajia, kuten Jesse Lingardia, Henrikh Mkhitaryania, tai Anthony Martialia. Ylipäätään pelaajia, joiden tiedän sataprosenttisella varmuudella jatkavan, Mourinho avasi päätöstään.

Lähde: Goal