Juventuksen maalitykki Gonzalo Higuain kertoi omat suosikkipelaajansa. Kaikkien aikojen parhaaksi argentiinalaiskärki nosti Ronaldon, ja nimenomaan brasilialaisen version Ronaldosta.

– Kun olin lapsi, seurasin Serie A:ta paljon. Siellä oli hyökkäjiä, kuten David Trezegeut, Gabriel Batistuta, Hernan Crespo ja Vicenzo Montella, mutta myös kaikkien aikojen paras hyökkääjä koskaan: Ronaldo, Higuain sanoi Premium Sportin haastattelussa.

Higuain nosti tämänhetkisistä pelaajista esiin muun muassa Barcelona-tähti Luis Suarezin.

– Tällä hetkellä Suarez pelaa hyvin, hän on kehittynyt paljon ja hän on parempi kärki kuin mitä hän oli Liverpoolissa. Robert Lewandowski on myös huippupelaaja, kuten Serio Aguerokin. Pidän enemmän viihdyttävistä pelaajista kuin sellaisista, jotka tekevät vain maaleja, Higuain perusteli.

Higuainin mukaan paras pelaaja tällä hetkellä ei suinkaan ole entinen joukkuetoveri Cristiano Ronaldo Real Madridista, vaan Barcelonan Lionel Messi, joka muistuttaa Higuainin mukaan hänen nykyistä joukkuetoveriaan Paulo Dybalaa.

– Dybala on samanlainen kuin Messi. Messi on paras ja hän parantaa joka päivä. Paulo on vielä nuori ja hänen tulevaisuus on hänestä itsestään kiinni, Higuain totesi.

Puolustajista Higuain nosti jalustalle entisen Barca-kapteenin Carles Puyolin.

– Pahin puolustaja, jota vastaan olen pelannut, on Puyol. Kun pelasin Barcelonaa vastaan, hän oli sietämätön. Maalivahdeista, joiden kanssa olen pelannut, kolme parasta ovat Gianluigi Buffon, Iker Casillas ja Pepe Reina.