© Kuva: Getty Images

Kilpailijat ManU-flopin perässä – hintalappu reilu 20 miljoonaa euroa

Everton ja West Bromwich ovat Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Morgan Schneiderlinin perässä, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa. Ranskalaispelaajan peliaika on jäänyt todella vähäiseksi ManU:ssa.

Schneiderlin tuli Manchesteriin vuonna 2015 Southamptonista. Viime kaudella 27-vuotias keskikenttäpelaaja kuului ManU:n avainpelaajiin, mutta uuden managerin, Jose Mourinhon, alaisuudessa Schneiderlin on pelannut vain kolmessa Valioliiga-ottelussa yhteensä 14 minuuttia.

Everton-manageri Ronald Koeman haluaisi antaa Schneiderlinille uuden mahdollisuuden, samoin kuin West Bromwich -käskijä Tony Pulis. Schneiderlinin hintalappu pyörii tällä hetkellä noin 20 miljoonassa punnassa (23,7 miljoonaa euroa).

ManU maksoi Southamptonille Schneiderlinista noin 24 miljoonaa puntaa (silloisen kurssin mukaan noin 33,5 miljoonaa euroa).

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!