Maanmies hehkuttaa ManU:n havittelemaa puolustajaa: ”Paras vertailukohta Rio Ferdinand”

© Kuva: Getty Images

Manchester United havittelee Benfican keskuspuolustaja Victor Lindelöfiä, 22, tammikuun siirtoikkunan aikana. Entinen ManU-pelaaja ja Lindelöfin maanmies Jesper Blomqvist antoi omat suosituksensa ruotsalaistopparista.

Vuosina 1998-2001 ManU:a edustanut Blomqvist arvasi heti nähdessään Jose Mourinhon katsomassa Ranskan ja Ruotsin välistä MM-karsintaottelua, että ManU-manageri oli seuraamassa Lindelöfin otteita.

– Ensimmäinen ajatus oli, kun näin Mourinhon katsomossa, että hänen on oltava seuraamassa Lindelöfiä. Toinen ajatus oli se, kuinka hyvä hankinta hän olisikaan ManU:lle, Blomqvist kertoi Manchester Evening Newsille.

Lehtitietojen mukaan ManU oisi valmis maksamaan Benfica-puolustajasta peräti 45 miljoonaa euroa tammikuussa. Mourinho tarvitsee keskuspuolustukseensa vahvistusta, kun luottotoppari Eric Bailly lähtee Afrikan mestaruusturnaukseen vuodenvaihteessa.

– Hän on nopea, luotettava pallon kanssa ja todella vahva. United-faneille voisin sanoa, että paras vertailukohta voisi olla Rio Ferdinand tai Ronny Johnsen. En sano, että hän on vielä heidän tasollaan, mutta hänellä on kaikki edellytykset nousta sinne, Blomqvist kehui.

Yksi varoitus Blomqvistilla oli kuitenkin heittää.

– Manchester Unitediin siirtyminen on toki taas uusi askel hänelle. Eivät kaikki ruotsalaiset ole Zlatan Ibrahimoviceja, mutta Victor pärjäisi varmasti hyvin.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.