© Kuva: Juha Tamminen

MTV Sport: Ilves myymässä superlupauksensa Valioliigaan

MTV Sportin mukaan Valioliigaseura Middlesbrough on Ilveksessä viime kaudella loistaneen Mikael Soisalon perässä.

Soisalo oli Ilveksen hienon kauden kantavia voimia viime kaudella Veikkausliigassa. Laiturina viihtyvä suomalaislupaus teki Ilvekselle seitsemän maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä. Ilves oli lopulta Veikkausliigan viides.

Soisalo valittiin myös Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi ja hän kuuluu alle 19-vuotiaiden maajoukkueen runkokalustoon. Soisalo siirtyi viime kaudeksi Ilvekseen Klubi 04:sta, ja hänen kasvattiseuransa on FC Honka.

Ilveksellä on Soisalon kanssa sopimus ensi kaudesta, joka sisältää vielä option seuraavasta kaudesta, joten Middlesbrough joutuisi maksamaan 18-vuotiaasta suprelupauksesta siirtokorvauksen. Soisalon kintereillä on tietojen mukaan muitakin ulkomaalaisseuroja, mutta ”Boro” on tällä hetkellä pisimmällä neuvotteluissa.

Middlesbrough on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa 15. neljä pistettä karsijan paikan yläpuolella.

Lue MTV Sportin alkuperäinen juttu aiheesta täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!