© Kuva: Getty Images

PSG-fanit raivostuivat Edison Cavanin keltaisesta kortista – eikö hyvää tarkoitusta voida huomioida?

PSG:n Edison Cavani sai keltaisen kortin keskiviikkoiltana, kun hän tuuletti maalia paitansa pois ottamalla. Aluspaitaansa uruguaylainen oli kirjoittanut Kolumbian lento-onnettomuudessa mukana olleen brasilialaisseuran nimen.

Valtaosa Chapecoensen joukkueen pelaajista kuoli keskiviikkoiltana tapahtuneessa lento-onnettomuudessa Kolumbiassa. Lentokone tippui maahan, kun sen polttoaine loppui. Yhteensä turmassa kuoli 71 ihmistä.

Chapecoensen joukkueelle ja turman uhreille kunnioitustaan osoittanut Cavani kirjoitti Twitterissä ottelun jälkeen ymmärtävänsä, että tuomarin täytyy antaa varoitus aina sääntöjen määrämistä tilanteista. PSG-fanit taas olivat keltaisesta kortista raivoissaan ja ihmettelivät, eikö hyvää tarkoitusta voida huomioida milloinkaan.

Fanit purkivat turhautumistaan Twitterissä.

– Joskus vihaan tuomareita, kommentoi eräs twiittaaja Cavanin kuvan kera.

– Upea kunnianosoitus Cavanilta Chapelle. Jalkapallo ei ole pelkkää pelaamista. Ikävä kyllä hän sai teostaan järjettömän keltaisen kortin, toinen fani kommentoi.