© Kuva: Getty Images

Real Madrid Barcelonaa rikkonaisempana El Clasicoon – katso loukkaantuneet

FC Barcelona isännöi Real Madridia lauantaina Espanjan liigan huippukamppailussa. Molemmilla joukkueilla on loukkaantuneita pelaajia, jotka eivät pysty osallistumaan otteluun.

Suurimmasta kadosta pelaajapuolella kärsii Real Madrid, jolla on varmuudella ainakin kolme poissaolijaa. Suurin takaisku valkopaidoille on walesilaisen hyökkääjän Gareth Balen puuttuminen. Bale on sivussa pelikentiltä arviolta neljä kuukautta nilkkavamman takia. Jalka leikattiin torstaina Lontoossa.

Lihasvammasta kärsivän Fabio Coentraon pelaaminen Los Blancosille on vielä epävarmaa. Samassa tilanteessa on Danilo. Kaksikon pelaaminen selvinnee virallisesti vasta lauantaiaamuna.

Barcelonan sairastupa on tyhjempi. Varmuudella isäntäjoukkueelta on sivussa vain Jeremy Mathieu, joka kärsii lihasvammasta.

Loukkaantuneet El Clasicossa espanjalaislehti AS:n mukaan:

Real Madrid:

Gareth Bale, nilkka, varmuudella sivussa
Toni Kroos, jalan murtuma,varmuudella sivussa
Alvaro Morata, revähtänyt reisi, varmuudella sivussa
Fabio Coentrao, lihavamma, pelaaminen epävarmaa
Danilo, vamma julkistamaton, pelaaminen epävarmaa

Barcelona:

Jordi Alba, polven ja pohjeluun ruhje, todennäköisesti sivussa
Gerard Pique, nilkkavamma, todennäköisesti sivussa
Jeremy Mathieu, lihasvamma, varmuudella sivussa

Espanjan pääsarjan huippupeliä FC Barcelona-Real Madrid voi seurata lauantaina 3.12. suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa kello 17.10 alkaen Tuomas Virkkusen selostamana. Kello 17.15 käynnistyvän jännitysnäytelmän studiolähetys alkaa jo kello 16.30. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jalkapallo-otteluista löydät täältä.