Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fabregas on ollut koko kauden siirtohuhujen kohteena. Viime aikoina peli on kuitenkin sujunut kuin rasvattu.

Fabregas iski Chelsean avausmaalin keskiviikkoiltana Sunderlandia vastaan. Fabregas oli Sunderlandia vastaan taas avauskokoonpanossa. Chelsea johti ottelua Fabregasin maalilla 0-1 tauolle mentäessä.

Chelsea-manageri Antonio Conte sanoi tiistaina haluavansa pitää enspanjalaistähden Stamford Bridgellä, mutta se voi olla vaikeaa.

– Minun kokemuksellani voin sanoa, että jalkapallossa on hyvin vaikea sanoa mitään varmaksi. Tämä on hankala tilanne, mutta Cesc on tärkeä pelaaja meille, Conte sanoi Mirrorin mukaan.

Fabregas on vastannut komeasti huutoon peliajan kasvettua. Edellisessä ottelussa West Bromwichia vastaan Fabregas tuli terävästi vaihdosta sisään ja sitä edellisessä ottelussa Manchester Cityä vastaan hän pelasi täydet minuutit ja syötti yhden maalin.

Espanjalaisen Marcan mukaan Fabregas on jo ehtinyt torjua Kiinasta tulleen tarjouksen, joka olisi kasvattanut espanjalaisen tilipussia 29,5 miljoonalla punnalla (35,3 miljoonaa eurolla) vuodessa.

Express-lehden mukaan Fabregas on näillä näkymin jatkamassa Chelseassa ainakin kauden loppuun asti. Fabregasin sopimus on Chelsean kanssa voimassa kesäkuuhun 2019 saakka.