Valioliigas-seura Tottenham on tunnettu tarkan markan toiminnastaan. Lehtitietojen mukaan seuran tähtipuolustaja Toby Alderweireldin ulosostohinta ei kuitenkaan päätä huimaa.

Seurapomo Daniel Levy on tunnettu siitä, että hän ei halua maksaa pelaajilleen kuusinumeroisia viikkopalkkoja. Silloin luulisi myös, että tähtipelaajat kiinnitettäisiin kalliilla ulosostohinnoilla.

Football Leaks väittää, että Alderweireldin, 27, ulosostohinta olisi vain 30 miljoonaa euroa (25,4 miljoonaa puntaa). Belgialaistopparin markkina-arvo on tällä hetkellä Transfermarktin mukaan jo pelkästään 27 miljoonaa euroa, joten paljon ei tarvitsisi laittaa siihen päälle, kun ulosostohinta jo täyttyisi.

Tottenham osti Alderweireldin Atletico Madridista 16 miljoonalla eurolla vuonna 2015. Ranskalaisen Le Soir -lehden mukaan belgialainen on vapaa lähtemään, jos ulosostohinta maksetaan.

Alderweireld on ollut Tottenhamin johtavia pelaajia siitä asti, kun saapui White Hart Lanelle. Parhaillaan Belgian maajoukkueen runkopelaajiin kuuluva Alderweireld kärsii polvivammasta.

Tottenham on lehtitietojen mukaan parhaillaan sorvaamassa Alderweireldille uutta jatkosopimusta, nykyinen sopimus on voimassa kesäkuuhun 2020 asti.

Spursilla saattaa kuitenkin tulla kiire jatkosopimuksen kanssa, sillä tammikuussa aukeaa jälleen siirtoikkuna, ja moni kilpaileva seura on varmasti kiinnostunut Valioliigan parhaisiin keskuspuolustajiin kuuluvasta Alderweireldistä.

Lähde: Goal