Zlatan Ibrahimovic uskoo vahvasti, että Manchester United voi yhä voittaa Valioliigan mestaruuden tällä kaudella.

Zlatan oli voittamassa Ranskan liigan mestaruutta neljänä vuonna peräkkäin PSG:lle – nyt tilanne on toinen, sillä United on sarjassa vasta kuudentena, ja jo 13 pistettä sarjakärki Chelsean takana.

– Meillä on ollut hyvät ja huonot hetkemme, mutta uskon yhä vahvasti, että meillä on mahdollisuus voittaa liiga. On ollut pelejä, jossa olemme pelanneet erittäin hyvin, mutta emme ole voittaneet. Joka tapauksessa viime aikoina olemme saaneet muita kiinni, Zlatan sanoo ESPN:lle.

– Tietysti nyt on toivottava, että edellämme olevat joukkueet tekevät virheitä, että pääsisimme vielä lähemmäs kärkeä.

– Teemme kovasti töitä sen eteen, uskomme siihen ja olemme mukana vain voittaaksemme. Emme etsi tekosyitä. Tiedämme, mihin tämä joukkue pystyy ja haluamme saavuttaa sen. Ja se on mestaruuden voittaminen, Zlatan sanoo ruotsalaisella itsevarmuudella.

Zlatan kertoo sopeutuneensa englantilaiseen jalkapalloon nopeasti.

– Minulla on oikein hyvä olo täällä. Paljon on jo ehtinyt tapahtua tälle joukkueelle. Nautin pelaamisesta ja olen sopeutunut hyvin, tunnen oloni kentällä miellyttäväksi.

– Viime viikot ovat olleet meille erinomaisia, mutta totta kai voisin olla onnellisempikin. Se vaatii sitä, että voitamme koko ajan, Zlatan paaluttaa.