Slovenian B-maajoukkue kaatoi Suomen Abu Dhabissa pelatussa harjoitusottelussa maalein 2-0. Huuhkajat ei todellakaan esittänyt parastaan harjoitusleirin päätösottelussa, vaikka ei Suomenkaan kokoonpanossa juuri huippumiehiä ollut.

Slovenia meni ensimmäisellä puoliajalla johtoon Rok Kronaveterin hienolla vapaapotkulla. Huuhkaja-vahti Walter Viitala ei ehtinyt tarkan laukauksen eteen.

Suomen pelaaminen oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla todella hidasta, eikä pallottomien pelaajien liike ollut toivotulla tasolla.

Toinen puoliaika alkoi myös synkissä merkeissä, kun Gaber Dobrovoljc ampui pallon jälleen kerran vapaapotkusta maaliin. Osasyyn maalista sai ottaa myös Viitala.

Viitala joutui loukkaantumisen takia tulemaan vaihtoon, ja tilalle tullut Ilves-maalivahti Mika Hilander esiintyi edukseen. Slovenia sai myös heppoisen rangaistuspotkun, mutta tolppa pelasti Hilanderin.

Toisen puoliajan loppupuoliskolla Huuhkajien pelaamisessa alkoi näkyä piristymisen merkkejä. Petteri Forsellin tulo kentälle toi selvästi lisää Huuhkajien hyökkäyspelaamiseen.

Suomi prässäsi rohkeammin korkeammalta ja sai sitä kautta hyviä pallonriistoja. Huuhkajat sai luotua muutamia näennäisiä maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui.

Suomen parhaat maalintekopaikat siunaantuivat Eero Markkaselle, joka loukkasi itsensä pelin tiimellyksessä. Huuhkaja-pelaajien loukkaantumisia ihmetteli Twitterissä IFK Mariehamnin hyökkääjä Aleksei Kangaskolkka, lue lisää aiheesta tästä.

Huuhkajien Abu Dhabin leiri päättyi Slovenia-otteluun ja joukkue matkustaa yöllä takaisin Suomeen. Saldoksi leiristä jäi voitto Marokosta ja tappio Slovenialle.