Rio Ferdinand ja Patrice Evra pelasivat yhdessä pitkän aikaa Manchester Unitedin alakerrassa. Nykyisin muun muassa Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Ferdinand lisäsi kuvan Instagramiin, jossa hän vihjaa Evran palaavan Unitediin.

Evra, 35, pelaa tällä hetkellä Juventuksessa, johon hän siirtyi heinäkuussa 2014 peliajan perässä. Evra on tällä kaudella jäänyt Alex Sandron varjoon vasemman laitapuolustajan tontilla, kun brasilialainen on vakiinnuttanut paikkansa Juven avauskokoonpanossa.

Evrasta on liikkunut joitain siirtohuhuja, mutta mitään puhetta ei ole ollut paluusta Unitediin. Evran agentti myönsi aiemmin, että ranskalainen haluaisi pelata enemmän, lue lisää tästä.

Evran siirto Unitediin on hyvin epätodennäköinen, ja Sandro loukkasi vieläpä reitensä edellisessä ottelussa AC Milania vastaan. Entinen ManU-toppari Ferdinand kirjoitti joka tapauksessa Instagramiin lisäämässään kuvatekstissä seuraavasti:

– Heitän tämän nyt tänne. Olen kuullut sosiaalisessa mediassa, että olet tulossa takaisin kotiin. Puhu minulle, Ferdinand kirjoittaa.

Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

 

Throwing it out there… @patrice.evra I’m hearing thru social media u coming home bro?!? Talk to me! 👀 #MUFC

Kuva, jonka Rio Ferdinand (@rioferdy5) julkaisi