© Kuva: Getty Images

Katso video! Jose Mourinho varasti pressitilaisuudessa show’n vastaamalla toimittajan puhelimeen

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho ei pienestä hetkahda. Mies vastasi muina miehinä toimittajan puhelimeen kesken lehdistötilaisuuden.

Toimittaja oli jättänyt oman puhelimensa Mourinhon eteen pöydälle ilmeisesti nauhoittaakseen ManU-managerin mietteet lehdistötilaisuudessa. Puhelin alkoi kuitenkin yhtäkkiä soimaan, ja Mourinho vastasi muina miehinä puheluun.

– Haloo. Se on Talksportista, Mourinho sanoi tyynesti.

Lopulta puhelimen omistaja löytyi ja Mourinho antoi kiltisti puhelimen hänelle. Sen jälkeen lehdistötilaisuus jatkui.

– Mihin kysymykseen olinkaan vastaamassa, Mourinho nauratti vielä toimittajia.

Samaisessa lehdistötilaisuudessa Mourinho otti muun muassa kantaa Memphis Depayn tilanteeseen. Depay on ollut vahvasti lähdössä Manchesterista tammikuun siirtoikkunan aikana. ManU kuitenkin hylkäsi Lyonin tekemän tarjouksen hollantilaisesta.

– Viimeinen tarjous, jonka saimme hänestä, oli kaukana kohtuullisesta meidän kannaltamme. Tällä hetkellä hän on meidän pelaaja ja jos ei mitään tapahdu (siirtoikkunan) lopussa, hän on yksi vaihtoehto lisää meille, Mourinho sanoi.

Jos et näe alla olevaa videota lehdistötilaisuudesta, voit katsoa sen täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!