Lionel Messin poissaolo FIFA:n gaalasta herätti raivon: ”Miten he voivat käyttäytyä näin?”

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Cristiano Ronaldo valittiin tänään FIFA:n Vuoden pelaajaksi. Lionel Messi ei ollut gaalassa lainkaan mukana, mikä aiheutti laajaa ihmettelyä.

Messi oli valittu finalistien joukkoon, mutta hän ei paikalle ilmestynyt. Häntä odotettiin gaalaan yhdessä Barcelonan Luis Suarezin, Neymarin ja Gerard Piquen kanssa. Heidät kaikki oli nimetty FIFA:n vuoden joukkueeseen, mutta kukaan ei ollut läsnä.

Muutama tunti ennen gaalaa Barcelona ilmoitti, että kaikki pelaajat jäävät Espanjaan keskittymään Copa del Reyn otteluun Athletic Bilbaota vastaan keskiviikkona.

– Olen todella surullinen ja pettynyt, että Messi ja muut Barcelonan pelaajat eivät vaivaantuneet paikalle. Jokainen olisi halunnut nähdä heidät, sanoi entinen huippupelaaja Roberto Carlos ESPN:lle.

– Varsinkin Messin läsnäolo täällä olisi ollut todella tärkeää. Tämä oli FIFA:n gaala ja FIFA on jalkapallomaailman korkein auktoriteetti. Jokaisen pitäisi olla täällä.

Myös Real Madridin entinen tähti Michel Salgado ihmetteli asiaa. Hänen mielestään kyse on Real Madridin paremmuudesta kentällä.

– Real Madrid on tällä hetkellä maailman paras joukkue. Ehkä se vaikutti siihen, että Barcelonan pelaajat eivät halunneet tulla. Heillä on ollut omat kiistansa FIFA:n kanssa, mutta heidän pitäisi ymmärtää, että FIFA on muuttumassa. En voisi ikinä kuvitella, että Barcelonan kaltainen seura käyttäytyy näin.

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!