Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoo pitäneensä pitkän palaverin joukkueen kanssa, kun sarjajumbo Swansea nöyryytti Liverpoolia viime viikonloppuna.

Ennen Swanseata Manchester United oli edellinen joukkue, joka oli hakenut pisteet Anfieldilta melko tarkalleen vuosi sitten.

– Meillä oli todella intensiivinen jakso joulun ja uudenvuoden aikoihin. Mutta niin oli toki kaikilla muillakin. Ennen Swansea-ottelua minulla oli vahva tunne, että kaikki on kohdallaan, mutta olin väärässä, Klopp sanoi The Guardianille.

– Pidimme pitkän palaverin, jossa puhuin ennen kaikkea siitä, että peleistä pitää nauttia. Nyt emme selkeästi nauttineet. Puhuimme paljon myös puolustuspelistämme. Teimme Swanseaa vastaan kaksi maalia, jonka pitäisi riittää voittoon. Mutta puolustuspelimme ei ollut todellakaan laadukasta.

– Kyse ei ollut nyt yhden pelaajan yksittäisestä virheestä, mielestäni 7-8 pelaajamme olisi voinut tuossa ottelussa tehdä asioita paremmin. Meidän on pystyttävä puolustamaan paremmin joukkueena.

– Ilmapiiri joukkueen ympärillä ei ole juuri nyt niin hyvä kuin se on ollut. Meidän tehtävämme on tuoda se positiivisuus nyt takaisin, Klopp sanoi.