Manchester United joutui tekemään täyden päivätyön Valioliigassa West Hamin vieraana. Siitäkin huolimatta, että kotijoukkueen algerialaispelaaja Sofiane Feghouli lensi ulos jo vartin pelin jälkeen.

Feghouli ja Phil Jones kamppailivat pallosta ja miesten jalat sotkeutuivat toisiinsa. Punainen kortti oli todella kova tuomio erotuomari Mike Deanelta.

West Ham kamppailu vajaamiehisenä kunniakkaasti vastaan ja joutui taipumaan vasta 63. minuutilla, kun Unitedin vaihdosta kentälle tulleet pelaajat järjestivät maalin; Marcus Rashford jallitti laidalla kaksi West hamin pelaajaa ja syötti ihanasti takaviistoon Juan Matalle, joka laukoi suoraan syötöstä avausmaalin.

West Ham jatkoi kuitenkin hyvää yrittämistään ja sai muutaman maalipaikankin. Mutta 78. minuutilla Ander Herrera syötti metrin verran paitsiossa olleelle Zlatan Ibrahimovicille ja tämä tykitti loppunumeroiksi 2-0. Maali oli Zlatanille jo 12:s 12 viime otteluun.

Voitto oli ManU:lle jo seitsemäs peräkkäinen, joukkue on hävinnyt viimeksi kaksi kuukautta sitten.