Internazionale Milanon kapteeni ja Serie A:n maalipörssiä johtava Mauro Icardi ei liiemmin kiitellyt entistä valmentajaansa Frank de Boeria. Sen sijaan kiitosta sai uusi käskijä Stefano Pioli.

De Boerin visiitti jäi todella lyhyeksi Interissä. Hollantilainen tuli Interiin kauden alkaessa, kun Roberto Mancini lähti ovet paukkuen päävalmentajan paikalta. Marraskuun alussa de Boer sai kuitenkin potkut huonojen tulosten takia.

– Tilanne de Boerin kanssa ajautui kestämättömäksi. Pelaajat, jotka eivät saaneet peliaikaa, olivat todella tyytymättömiä, ja he eivät olleet mukana samanlaisella halulla, edes maalia juhliessa, Inter-kapteeni Icardi kertoi italialaiselle La Gazetta dello Sportille.

Kurssi on uuden luotsin myötä lähtenyt kääntymään. Inter on Serie A:ssa vasta seitsemäntenä, mutta porskuttaa esimerkiksi tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa.

– Nyt Piolin kanssa ilma on vaihtunut. Jopa ne, jotka eivät pelaa niin paljon, tuntevat olevansa osallisia projektiin, ja he ovat iloisia siitä, että kuuluvat joukkueeseen, Icardi kertoi.

– Hän muutti Interin mentaliteetin ja palautti itseluottamuksen jokaiseen, mukaan lukien niihin, jotka eivät saa niin paljon peliaikaa.

Icardi on tällä kaudella tehnyt Serie A:ssa 14 maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

– Sen aistii nyt, että olemme kaikki samassa veneessä ja jokainen on valmis taistelemaan Interin vuoksi, Icardi sanoi.

Lähde: Goal