Saksalainen Bild-lehti kertoo, että Saksan 2. Bundesliiga Dynamo Dresdenissä pelaava Tim Väyrynen on mahdollisesti siirtymässä uuteen seuraan.

Bildin tietojen mukaan kolmosliigaa pelaava Jari Litmasen ex-seura Hansa Rostock haluaa Väyrysen. Suomalaispelaaja ei matkustanut Dresdenin treenileirille Marbellaan. Siirtoa pois Dynamo-paidasta Bild pitää erittäin todennäköisenä.

Väyrynen sai syyskaudella peliaikaa Dresdenissä vain vaivaiset kolme minuuttia. Joukkueen päävalmentaja onkin lausunut erikoisesti, että hyökkääjä ei tulisi saamaan saumaa vaikka tekisi mitä.

– Valmentaja sanoi suoraan, että olet hyvä pelaaja ja olet treenannut hyvin ja pelannut hyvin treenipeleissä, mutta ihan sama mitä teet. Et tule saamaan mahdollisuutta, kertoo Väyrynen Iltalehdelle.

Rostock tarvitsee vahvistusta hyökkäyspäähän.

– Kaikki on auki siihen asti, kunnes seurat pääsevät yhteisymmärrykseen. Sitä ennen ei voi mitään varmaa sanoa, Väyrynen sanoo.

Kolmosliiga jatkuu puolentoista viikon kuluttua, mutta 23-vuotias hyökkääjä uskoo, että hän saa vielä mahdollisuuden Dresdenissä.

– Pitää vain päästä pelaamaan, tekemään maaleja ja auttaa joukkuetta.