PSG:ssä pahasti flopannut espanjalaishyökkääjä Jese Rodriguez on ollut huhujen mukaan siirtymässä lainalle Middlesbrough’n. ”Boron” manageri Aitor Karanka myönsi, että seura haluaisi Rodriguezin.

Middlesbrough taistelee putoamista vastaan Valioliigassa. Sarjasijoitus on tällä hetkellä 16., ja eroa putoajan paikalle on neljä pistettä. Jesellä on ollut suuria vaikeuksia sopeutua Ranskaan, ja PSG on kiinnostunut lainaamaan 22-vuotiaan hyökkääjän loppukaudeksi.

– Jese Rodriguez on pelaaja, jonka kanssa olen työskennellyt ja tiedän kuinka hyvä hän on. Hänen seuraava liikkeensä on tärkeä ja toivottavasti pystymme vakuuttamaan hänet, Karanka kertoi BBC:n mukaan.

Karanka oli Real Madridin apuvalmentaja vuosina 2010-13. Jese pelasi Real Madridissa vuodesta 2011 aina viime kesään asti, jolloin hän siirtyi Pariisiin.

Jese on tällä kaudella pelannut vain yhdeksässä Ligue 1:n ottelussa, joissa on syntynyt vain yksi maali. Jese on itse väläytellyt mahdollisesta paluusta Espanjaan, sillä Ranskassa hänellä on ollut ongelmia myös kielen oppimisessa.

Jesen perässä on ollut myös italialainen AS Roma sekä toinen Valioliigaseura Liverpool.