Valmentajavelho Liverpoolin ja Chelsean kohtaamisesta: ”Todellinen uunimakkara kiukaan päällä”

© Kuva: Getty Images

Tiistaina pelataan Valioliigassa todellinen herkkupala, kun sarjakärki Chelsea matkaa sarjanelosen Liverpoolin kotiluolaan.

Chelsea johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla Arsenaliin nähden. Liverpoolilla matkaa piikkipaikalle on 10 pistettä. Liverpool on ajautunut kaikki kilpailut mukaan lukien kolmen ottelun voitottomaan putkeen ja on nyt pakkovoiton edessä Chelseasta, jos mestaruustoiveita halutaan Anfieldillä elätellä. Komean valmennusuran tehnyt Ari Tiittanen odottaa ottelusta todellista katsojan herkkupalaa.

– Todellinen uunimakkara kiukaan päällä. Kaksi hyökkäävää joukkuetta, Liverpool vielä puolustaakin ylöspäin. Tuo aktiivisuutta ja painetta lisää peliin. Hyökkäävien joukkueiden kohtaaminen, molemmat pystyvät tekemään maaleja. Chelsealla hieman parempi puolustus. Jos maaleja tulee, niin tulee molempiin päihin. Tätä ottelua minä odotan, Tiittanen hehkuttaa peliyhtiö Betsafen videoennakossa.