© Kuva: Juha Tamminen

Antti Muurinen HIFK:n surkeasta vireestä: ”Ei ole hääppöistä ollut”

HIFK ei ole voittanut vielä yhtään peliä harjoituskaudella. Liigacupissa se on pelannut tasan Grankulla IFK:n kanssa ja hävinnyt FC Hongalle ja omalle farmiseuralleen Gnistanille.

– Tuloksellisesti kaikki pelatut ottelumme tänä vuonna eivät ole olleet hääppöisiä. Pelit ovat olleet selkeästi valmistavia otteluita. En halua selitellä, mutta ehkä se tietyllä tavalla korreloi myös tuloksiin, kun meillä on vielä muutamia pelaajia sivussa, valmentaja Antti Muurinen sanoo HIFK:n nettisivuilla.

– Tehojen kanssa on ollut vaikeata ja oma pää on vuotanut. Joukkuepelaaminen on yksi isoimmista kehityskohdistamme. Luotan kuitenkin vahvasti siihen, että pelimme kehittyy, kun pelaajat alkavat tervehtymään, Muurinen vakuuttaa.