© Kuva: Getty Images

Barcelonan Luis Enriquelle kaavaillaan korvaajaa – ykkösvaihtoehto La Ligasta

FC Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique saa tehdä kaikkensa pitääkseen työpaikkansa katalonialaisseurassa.

Barcelona ei ole tällä kaudella pysynyt Real Madridin vauhdissa La Ligassa, ja tiistain 4-0-tappio Paris Saint-Germainille vain lisäsi paineita Enriquen niskaan.

Telegraphin mukaan Sevillan Jorge Sampaoli on ykkösvaihtoehto Barcelonan päävalmentajaksi.

Sampaoli otti Chilen kanssa maan ensimmäisen Copa America -turnauksen voiton vuonna 2015 ja siirtyi täksi kaudeksi Sevillan peräsimeen Unai Emeryn seuraajaksi.

Emery johdatti Sevillan kolmeen peräkkäiseen Eurooppa-liigan voittoon, mutta Sampaoli on puolessa kaudessa onnistunut viemään joukkueen pelin aivan uudelle tasolle.

– En tiedä, sitä ei ikinä tiedä. Olen onnellinen täällä, sanoi Sampaoli kysyttäessä, jatkaako hän ensi kaudella Sevillassa.

Chileläisluotsi on nostanut Sevillan viihdyttävällä ja hyökkäävällä jalkapallolla La Ligan kolmoseksi, mikä nostaa entuudestaan Sampaolin osakkeita Barcelonan silmissä.

Telegraph kysyi viime kuussa Sampaolilta suoraan, mitä mieltä hän olisi Enriquen korvaamisesta Barcelonassa.

– Kandidaattien lista on varmasti valtava, jos Enrique lähtee. Koko ajatus tuntuu kovin kaukaiselta. Sevilla pelaa tällä hetkellä hyvin, ja huomio kääntyy siten valmentajaan.

Sevilla on myös ennakkosuosikki Mestarien liigan neljännesvälierässä Leicesteria vastaan, ja osa on pedannut joukkueesta jopa koko kilpailun mustaa hevosta.