Helsingin Jalkapalloklubi matkustaa tiistaina Tukholmaan, jossa se pelaa kaksi harjoituspeliä Tele2 Arenalla. Tiistai-iltana Klubi kohtaa tukholmalaisseura Hammarbyn ja torstaina vastaan asettuu Allsvenskanin viime kauden pronssimitalisti IFK Norrköping. Molemmat ottelut on katsottavissa yksinoikeudella UnibetTV:n välityksellä (lue lisää).

HJK matkustaa maaliskuun alussa vielä perinteisesti testileirille Marbellaan, jossa se pelaa norjalaista Rosenborgia vastaan. Klubi pelaa reissujen välissä kolmesti myös Suomen Cupissa.

– Loistavaa päästä joukkueen kanssa reissun päälle. Yhdessä vietetty kolmen päivän ”leiri” Tukholmassa antaa mahdollisuuden joukkueen koheesion kehittymiselle. Kaksi kovaa peliä näyttävät meille, mihin pelillisiin asioihin meidän pitää jatkossa panostaa erityisesti, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo kertaa seuran nettisivuilla.

HJK on pelannut tänä vuonna kaksi virallista ottelua Suomen Cupissa ja voittanut molemmat. Lehkosuo haluaa jatkaa samalla trendillä myös Ruotsissa.

– Peleissä tavoitteena on pelata, kuten olemme pelanneet Suomen Cupin peleissä. Vastus ja tempo kovenee, joten meidän pitää toimia nopeammin ja yhtenäisemmin kuin edellisissä peleissä.