Vuodesta 2004 asti Manchester Unitedissa pelannut Wayne Rooney on ollut viime aikoina siirtohuhujen kohteena.

Telegraphin mukaan ManU:n kaikkien aikojen maalintekijällä olisi jo rahakas sopimustarjous pöydällä Kiinan Superliigasta. Siirtoikkuna sulkeutuu Kiinassa vasta ensi viikon tiistaina, joten Rooney voisi halutessaaan vaihtaa seuraa jo nyt.

Unitedin manageri Jose Mourinho kierteli ja kaarteli asiasta kysyttäessä.

– Teidän pitää kysyä häneltä. En voi luvata mitään. En voi edes luvata, että olisin itse täällä ensi viikolla, joten miten voisin luvata, onko joku pelaaja täällä ensi kaudella? portugalilaismanageri sanoi BBC:lle.

Rooneylla on sopimus ManU:n kanssa kesään 2019 asti ja hän on aiemmin sanonut kunnioittavansa sopimustaan. Englannin maajoukkuehyökkääjän peliminuutit ovat olleet vähissä tällä kaudella, mutta Mourinho haluaisi silti pitää hänet joukkueessa.

– En ikinä yrittäisi painostaa seuralegendaa täältä muualle. Teidän pitää kysyä häneltä, näkeekö hän uransa täällä vai jossain muualla. Minä olen tyytyväinen, kun hän on täällä.

Rooneyn siirtohuhut saivat uutta sytykettä, kun Mourinho ei valinnut häntä keskiviikon Eurooppa-liigan otteluun AS Saint-Etienneä vastaan, kuten aiemmin uutisoimme.

Lähde: BBC