Vietnamin pääsarjassa nähtiin viime sunnuntaina merkillinen ottelu Ho Chi Minh Cityn ja Long Anin välillä. Ottelu päättyi lopulta 5-2, mutta kummajaiset alkoivat 2-2-tasatilanteessa.

Ottelun 90. minuutilla Ho Chi Minhille vihellettiin rangaistuspotku, jota vierasjoukkue ei sulattanut. Long Anin maalivahti Nguyen Minh Nhut ei suostunut aluksi edes menemään maaliin torjumaan rankkaria, mutta lopulta suostui tolppien väliin.

Kun Ho Chi Minh Cityn Victor Ormazabal ampui rankkarin, maalivahti Minh Nhut hyppäsi selkä vetoa kohti ja pallo meni luonnollisesti maaliin.

Maalin jälkeen vierasjoukkue luovutti heti aloituksesta pallon vastustajalle ja kotijoukkue teki vielä vapaasti kaksi maalia. 4-2-osumassa maalivahti Minh Nhut teki kuperkeikan, kun vastustaja pääsi yksinläpi.

Vietnamin jalkapalloliitto ei katsonut Long Anin toimintaa hyvällä. Minh Nhutille ja Long Anin puolustajalle lätkäistiin peräti kahden vuoden pelikiellot. Lisäksi seuran valmentaja ja puheenjohtaja ovat asetettu kolmen vuoden toimitsijakieltoon. Pelikieltojen lisäksi seura sai 6000 euron sakot.

Katso video kummallisesta ottelusta artikkelikuvan kohdalta. Ajassa 3.11 alkaa pelikieltoihin johtaneet temppuilut.

Lähde: MTV Sport