Kolminkertainen Italian mestarivalmentaja julistaa: ”Hänessä on potentiaalia maailman parhaaksi pelaajaksi”

Juventus nuorukaisella Paulo Dybalalla on mahdollisuus tulevaisuudessa voittaa Ballon d´or. Ainakin jos Juventuksen valmentajaa Massimiliano Allegria on uskominen.

– Dybalalta löytyy laatua voittaa Ballon d`Or, Allegri sanoi espanjalaisen Marca-lehden mukaan.

Argentiinalainen on esiintynyt tällä kaudella vasta 12 ottelussa loukkaantumisen takia, mutta hän on nyt pikkuhiljaa alkanut löytää takaisin huippukuntoon. 23-vuotias kärkimies on iskenyt viisi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Ei tarvitse kuin vilkaista nuorukaisen viime vuotisia tilastoja, että voi olla samaa mieltä italialaisvalmentajan kanssa.

Ennen Juventukseen siirtymistä Dybala pelasi Palermossa kolme kautta. Kolmannella kaudellaan hän iski 34 otteluun 13 maalia, joka sai Torinon jättiläisen hankkimaan hyökkääjän riveihinsä. Ensimmäinen kausi Pohjois-Italiassa tuotti 29 otteluun 19 maalia ja Seria A:n maalipörssin toisen sijan.

Loukkaantumisilta välttyessään mies voi helposti mättää paljon enemmänkin maaleja. Tämä kausi on nyt hieman yli puolenvälin, mutta ei olisi ihme jos mies pyyhältäisi tällä kertaa maalipörssin voittoon asti.