© Kuva: Getty Images

Lähde: Murskatappio aukaisi haavat Barcelonassa – pelaajat eivät luota päävalmentajaan

FC Barcelona koki nöyryyttävän 0-4-tappion tiistaina Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelussa PSG:lle. Murskatappio on noussut odotetusti espanjalaisissa medioissa päivän puhutuimmaksi uutisaiheeksi.

Espanjalaisen radiokanava COPE:n El Partidazo -ohjelmassa käytiin läpi Barcan synkkää tappiota. Ohjelmassa väitettiin, että Barca-luotsi Luis Enrique olisi menettänyt pelaajiensa luottamuksen, ja nimenomaan tähtipelaajien.

Barcelonan avainpelaajat eivät usko, että Enrique on oikea mies nostamaan Barcelona oikeille raiteille. Lisäksi pelaajat ovat melko varmoja siitä, että päävalmentaja lähtee joka tapauksessa kauden jälkeen Barcelonasta.

Enrique on ollut Barcan päävalmentajana vuodesta 2014 asti. Barca on La Ligassa yhden pisteen perässä sarjaa johtavaa Real Madridia, mutta Barcelona on pelannut kaksi ottelua enemmän.

Barcelonan pitäisi voittaa PSG kotiottelussa vähintään 4-0, jotta se pääsisi edes jatkoajalle. Mikäli Barca tippuisi jatkosta jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, olisi se valtava yllätys.

Lähde: AS