Liverpool otti vuoden ensimmäisen voittonsa Valioliigassa, kun se kaatoi Tottenhamin 2-0 lauantai-illan huippuottelussa. Kotijoukkueen sankariksi nousi Sadio Mane, joka iski ottelun molemmat maalit ensimmäisen 20 minuutin sisään.

Senegalilaisen ensimmäinen osuma syntyi Georginio Wijnaldumin upeasta läpisyötöstä. Mane jätti Tottenhamin puolustuksen taakseen ja sijoitti pallon maalivahti Hugo Llorisin selän taakse.

Illan toinen maali nähtiin vain kaksi minuutia myöhemmin, kun Eric Dier menetti pallon Manen painostuksen seurauksena. Liverpool pääsi yrittämään maalintekoa kahdesti, kunnes peliväline pomppi Llorisin torjunnasta Manelle, joka pommitti pallon verkon porukoille.

Toisella jaksolla peli muuttui rikkonaisemmaksi, ja keltaisia kortteja nähtiin peräti seitsemän kappaletta.

Tottenhamin loppukiriä ei ikinä nähty, ja Liverpool siirtyi 2-0-voitolla Valioliigan neljännelle sijalle. Tappio oli Spursin ensimmäinen sitten joulukuun puolivälin, jolloin Manchester United voitti lontoolaisjoukkueen 1-0.