Lukas Hradecky ja Eintracht Frankfurt kärsivät 3-0-tappion Bayer Leverkusenille Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa. Joel Pohjanpalo tuli Kai Havertzin tilalle ottelun viimeisiksi hetkiksi.

Leverkusen hallitsi taistoa käytännössä koko ottelun ajan, mutta Frankfurtillakin oli omat paikkansa. Branimir Hrgota ja Mijat Gacinovic pääsivät ensimmäisellä puoliskolla hyville maalipaikoille, mutta Bernd Leno hoiti tonttinsa hienosti Leverkusenin maalilla.

Javier Hernandez sai 24. minuutilla pallon hieman onnekaasti jalkaansa ja painoi pelivälineen volleylla Hradeckyn selän taakse. Tauolle mentiin lukemissa 1-0.

Leverkusen jatkoi hallintaansa myös toisella puoliajalla. Tunnin kohdalla Hernandez löysi maalin toistamiseen, kun Karim Bellarabi jatkoi Kevin Kampl’n syötön suoraan meksikolaiselle, joka pommitti jo toisen volleynsa Frankfurtin verkkoon.

Ottelu sai vartti ennen päätösvihellystä lopullisen ratkaisunsa. Bellarabin kierteinen keskitys oikealta laidalta löysi vaihdosta kentälle tulleen Kevin Vollandin, joka kerkesi palloon ennen Hradeckya ja viimeisteli loppulukemiksi 3-0.