Crystal Palacessa Valioliigaa pelaava Wilfried Zaha vaihtoi Englannin maajoukkueen Norsunluurannikon maajoukkueeseen ja viime viikkoina hän pelasi ensimmäistä Afrikan mestaruusturnaustaan.

Zaha ei pystynyt auttamaan uutta joukkuettaan toiseen perättäiseen mestaruuteen, mutta hän oli tyytyväinen uuteen kokemukseen.

– Olen iloinen, että tein tämän valinnan. Oli hienoa tavata joukkueeni ja he toivottivat minut tervetulleeksi. Se oli hyvä reissu, Zaha sanoi Sky Sportsille.

– Turnaus ei ehkä mennyt kuten halusin, mutta fanit seisoivat takanani, joten olen iloinen tästä ratkaisusta, Crystal Palacen laituri toteaa.

Zaha kertoo myös miten hän on kehittynyt pelaajana tällä kaudella.

– Olen nyt sen ikäinen, että jalkapallo ei ole vain kikkailua. Pallon vieminen jonkun jalkojen välistä ei ole enää tärkeintä, vaan oikeat ratkaisut oikeilla hetkillä, Zaha järkeilee.

– Tajusin, että miksi yrittää jotain vaikeaa temppua, kun voin tehdä asiat helpoksi ja kasvattaa itseluottamusta koko pelin ajan. Sitten yritän koko pelin tehdä näitä juttuja ja olla pelkäämättä mitään, 24-vuotias oikea laitahyökkääjä sanoo.