Jose Mourinhon ei tarvinnut kauaa todistella Marouane Fellainille, että hän voisi vielä olla tärkeä osa Manchester Unitedia. Heti Mourinhon nimittämisen jälkeen Unitedin päävalmentajaksi, hän otti yhteyttä Fellainiin.

– Jose soitti minulle lomallani kertoakseen, että hän luottaa ja uskoo minuun. Se antaa hirveän määrän itseluottamusta, kun manageri soittaa sinulle ja sanoo, että olet osa hänen suunnitelmiaan, belgialainen sanoo.

Fellainista on tullut Mourinholle pelaaja, joka laitetaan kentälle voittamaan peli tai varmistamaan johtoasemaa. Mourinhon luotto pitkään belgialaiseen on kova, vaikka faneilla se ei aina sitä ole.

Fellaini pääsi Everton ottelussa kentälle 85. minuutilla ja aiheutti rangaistuspotkun vastustajalle myöhäisellä taklauksellaan. Tämän jälkeen fanit kritisoivat ja huutelivat hänelle, mutta seuraavassa pelissä Tottenhamia vastaan Mourinho laittoi belgialaisen jälleen kentälle ottelun loppuminuuteilla. Tämä kertoo luottamuksesta, joka Unitedin managerilla on Fellainia kohtaan.

– Tiedän, että tein virheen. Minä olen ensimmäinen, joka tietää sen. Tämä on vain jalkapalloa. Aina tulee seuraava peli, keskikenttämies järkeilee.

United kohtaa lauantaina Watfordin ja vaikka Fellaini tuskin avauskokoonpanossa viilettää, tulee hän mitä todennäköisimmin astumaan kentälle viimeisen 15 minuutin aikana.

Lähde: The Telegraph