© Kuva: Getty Images

Napolin manageri kyllästyi huhupuheisiin – aikoo haastaa lehden oikeuteen

Juventuksen seuraavasta managerista on ollut paljon puhetta. Nykyään puikoissa olevan Maximiliano Allegrin sopimus loppuu kesään 2018, mutta Allegrin on huhuttu jättävän italialaisjätti jo tämän kauden jälkeen.

Napolin Maurizio Sarri on italialaislehdistön mukaan yksi vahvimmista ehdokkaista Juventuksen peräsimeen. Il Tempo -lehti kirjoitti taannoin, että Sarri olisi jo tavannut Juventuksen edustajia keskustellakseen managerin paikasta, mikä sai Napolin miehen kiehumaan.

– Kyseessä on valeuutinen. Aion puhua asiasta Napolin lakimiehille ja kysyä, voinko haastaa lehden oikeuteen, Sarri sanoi Calciomercatolle.

Allegrin lähtöhuhut saivat lisää sytykettä keskiviikon Crotone-ottelun jälkeen. Kysyttäessä mahdollisesta siirtymisestä Englantiin, Juventuksen manageri sanoi, ettei kiellä tai myönnä mitään.